BIBLIOTEK

Et bibliotek er et dynamisk miljø med plads til afslapning, til at møde kolleger og til at studere. Bruynzeel Storage Systems tilbyder et alsidigt udvalg af produkter til indretning af både offentlige og akademiske biblioteker, samt magasiner til bøger, dokumenter og medier. Altid med samme høje kvalitet.

Bruynzeel har været en international specialist i innovativ biblioteksindretning i over 60 år. Vi er altid glade for at dele vores viden og erfaring. For at få mest muligt ud af din biblioteksindretning anbefaler vi, at vi bliver involveret i planlægningen af et projekt på et så tidligt tidspunkt som muligt. Kontakt os for en uforpligtende aftale eller se vores portefølje af afsluttede projekter.

BIBLIOTEKSREOLER

Biblioteksindretning er et vigtigt element i et bibliotek. Bruynzeel’s biblioteksreoler fås i forskellige størrelser og en række forskellige design. Systemet er modulopbygget og kan enkelt ændres eller udvides. Systemet kompletteres med et stort udvalg af tilbehør.

Hvad er jeres behov? Kontakt os og få gode råd og personlig service.

MOBILE BIBLIOTEKSREOLER

Når det drejer sig om effektiv udnyttelse af rummet, er der mange fordele ved mobile opbevaringsløsninger sammenlignet med almindelige stationære reoler. Der kræves kun én arbejdsgang. De mobile reoler kan flyttes enkeltvis eller alle på én gang, således at der skabes en arbejdsgang, der hvor det er nødvendigt. Mobile arkivsystemer bruges ofte til arkivering af litteratur, men flere og flere biblioteker installeret desuden mobile reoler i deres offentlige områder. Dette giver en sikker og pladsbesparende biblioteksindretning.

ET MOBILT UNIVERSITETSBIBLIOTEK

University College Sjælland i Roskilde har installeret mobile reoler for at skabe en aula og et bibliotek i ét multi-funktionelt lokale. Normalt er de mobile reoler åbne for studerende, så der er adgang til biblioteket, men når der er planlagt møder i aulaen, kan de mobile reoler lukkes, så biblioteket omdannes til en rummelig sal.

SAMMEN FINDER VI NYE OPBEVARINGSLØSNINGER!

Vi tror på samarbejde! Derfor arbejder vi tæt sammen med indretningsarkitekter, kontorinnovatorer og med vores kunder som for eksempel Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg og Siemens. Spacefullness byder på intelligente og pladsbesparende opbevaringsløsninger, som indeholder flere funktioner i en. Du får funktionalitet og fleksibilitet, der er perfekt tilpasset til dine behov og arbejdsmetoder.

Vores R & D afdeling og erfarne kundeservice team sikrer, at vi kan designe og skræddersy vores produkter til at imødekomme markedets forskellige behov. Ved at vælge Bruynzeel får du garanteret kvalitet og holdbarhed. Bruynzeel er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?