Orgatec – nye visioner for arbejdet
ORGATEC, den førende internationale messe for moderne arbejdsmiljøer, åbner dørene i Köln, Tyskland, fra 25.-29. oktober. Over 50.000 besøgende forventes at lægge vejen forbi messen, som finder sted hvert andet år.

Hvad kan du forvente?
Oplev hvilke kontormiljøer, arbejdsprocesser og firmakulturer verdens førende leverandører af kontorløsninger forestiller sig, at vi vil stifte bekendskab med i de kommende år. Se de nyeste trends inden for indretning, gulve, akustik, belysning og konference teknologi.

Bruynzeel deltager!
Det faktum, at ORGATEC har et holistisk syn på arbejdslivet, har ført til, at et voksende antal ledende virksomheder har valgt messen, som stedet at præsentere deres produkter og tjenester. For at imødekomme den stigende efterspørgsel, er messearealet udvidet med yderligere 2 haller, hvilket giver betydeligt mere plads til både udstillere og gæster. Selv med den øgede kapacitet var alle stande fyldt op i maj – fem måneder før åbningen af ORGATEC. På listen over virksomheder der udstiller på messen for første gang er globale aktører som Microsoft, Samsung and Polycom.

Bruynzeel Storage Systems er glade for igen at udstille på ORGATEC. Besøg vores stand i Hal 6.1, Stand c048.

Kommer du?
Det vil glæde os at byde dig velkommen på vores ORGATEC stand.

Her finder du nogle praktiske oplysninger om dit besøg:

  • Rejse og ophold
  • Billetter: Vi vil gerne invitere dig til at besøge os på messen. Send venligst en mail til: anke.vanreimersdahl@bruynzeel.org for at få en gratis billet.
  • Hvis du ønsker at lave en aftale med os på messen, venligst kontakt os på forhånd.

Med venlig hilsen

Bruynzeel Storage Systems