I denne tid er hygiejnisk opbevaring ekstra vigtig. Nye pandemier har ændret arbejdsmetoder i mange brancher, og stiller forskellige krav til opbevaringskvalitet og sikkerhed. Opbevaring på en så hygiejnisk måde som muligt er ekstra vigtigt. Ved at vælge vores antimikrobielle pulverlakering til dit opbevaringssystem, vælger du ekstra beskyttelse mod bakterier.

Bekæmpelse af mikroorganismer

Den avancerede pulverlakeringsteknologi er udviklet til at bekæmpe mikroorganismer. Grundlaget for vores antimikrobielle pulverlak er sølv ioner. Sølv er et naturligt antibakterielt middel, der i århundreder har været brugt til at dræbe bakterier. Sølv ioner hæmmer celledelingen i bakterier, og mindsker derved risikoen for overførsel, fra rengøring til rengøring. Derudover er sølv ioner meget miljøvenlige og helt uskadelige for mennesker. Sølv ionerne tilføjes overfladen i produktionsfasen. På grund af den aktive koncentration af sølv ioner fordeles de jævnt, og dækker hele produktets overflade. Dette betyder at forekomsten af bakterier, alger, skimmel og svamp hæmmes med 99,9%.*

Langtidsvirkning

Pulverlakkens antimikrobielle virkning aftager ikke, men forbliver aktiv gennem hele opbevaringssystemets levetid. Mikrobiel pulverlakering erstatter dog ikke almindelig rengøring. På en beskidt overflade mister den antibakterielle belægning sin virkning, og gode rengøringsrutiner er derfor fortsat nødvendig.

Kvalitet

Med valget af antimikrobiel pulverlakering er der garanti for kvalitet. Den antimikrobielle pulverlak overholder JIS Z 2801: 2000 og ISO 22196: 2007. Dette sikrer dig den allerbedste hygiejniske opbevaring.
Colour-chart-Bruynzeel-Storage-Systems

Afspejl din identitet

Sølv ionerne i den antimikrobielle pulverbelægning er usynlig for det blotte øje. Ved at blande sølv ioner i det ønskede farvepigment, kan antimikrobiel pulverlak leveres i alle RAL farver. Dette giver dig mulighed for at vælge den farve, der passer bedst til dit interiør eller din virksomhedsprofil.

* Antibakteriel belægning påvirker kun bakterier på den lakerede overflade i opbevaringssystemet, men ikke mikroorganismer i luften eller på det materiale der obevares.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?