SMART OPBEVARING MED KOMPAKTREOLER GØR EN FORSKEL

SKAB DE BEDSTE FORUDSÆTNINGER FOR SIKKER BEVARING

Ved hjælp af kompaktopbevaring udnytter du museumsmagasinet bedst muligt.

Fordele med kompaktreoler til museumsmagasiner:

  • Den tilgængelige plads i depotet udnyttes optimalt, fordi kompaktreoler kun kræver én arbejdsgang.
  • Kompaktreoler kan kompletteres med forskellige opbevaringsløsninger, f.eks. malerigitre til opbevaring af kunst, skuffer, hyldedelere og meget andet tilbehør. Derved kan vogne og hylder tilpasses de objekterne som skal opbevares, på en sådan måde at magasinet udnyttes optimalt.
  • Kompaktreoler er forsynet med glidefunktionen “blød start og stop”, der sørger for, at de opbevarede objekter bliver på deres plads, når reolerne flyttes.
  • Som sikkerhed for brugerne sørger følsomme sensorer for, at kompaktreoler standser, når nogen eller noget befinder sig i mellemgangen.
  • De mobile reoler fås med antimikrobiel pulverbelægning

Kontakt os for mere information om mulighederne for smart opbevaring.

FÅ OP TIL 50 % MERE PLADS I MAGASINET

Til forskel fra traditionelle stationære arkivreoler kan kompaktreoler fra Bruynzeel Storage System udnytte den tilgængelige plads optimalt og fordoble lagerkapaciteten. Der kræves kun en arbejdsgang, som åbnes ved den reol man ønsker adgang til. For yderligere effektivitet kan et Double Decker-system anvendes, hvorved kapaciteten øges yderligere og giver op til fire gange så meget opbevaringskapacitet.

Ved hjælp af opbevaringssystemer fra Bruynzeel Storage Systems kan du undgå dyre tilbygninger, eller ganske enkelt få plads til mere på det samme areal.

TRE SLAGS KOMPAKTOPBEVARING TIL MUSEUMSMAGASINER

  • Compactus Original XTR, kompaktreoler med traditionelt mekanisk håndtag
  • Compactus Dynamic XTR, kompaktreoler med elektronisk styring
  • Compactus Dynamic Pro XTR, kompaktreoler med elektronisk styring og tillægsfunktionerne RFID og PIN

VENTILATIONSMODE

I natstilling sættes kompaktreolerne i en foruddefineret position, f.eks. med et lille mellemrum mellem de enkelte sektioner. Derved skabes der ventilation og et gunstigt klima for de opbevarede objekter.

SAMMEN FINDER VI NYE IDÉER OG LØSNINGER

Vi tror på samarbejde, og arbejder derfor tæt sammen med indretningsarkitekter, kontor innovatorer og vores kunder, som f.eks. Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s og Siemens. Rullereoler til kontor -“Spacefulness” – er lig med intelligente og pladsbesparende løsninger til det moderne kontor. Vi tilbyder multifunktionalitet og fleksibilitet, der er perfekt tilpasset til dine ønsker og behov.

Valget af Bruynzeel er din garanti for kvalitet og bæredygtighed. Bruynzeel fabrikkerne er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?