Bruynzeel er stolt af at kunne præsentere de nye mobile reoler til arkiv og kontor: Compactus® Dynamic og Compactus® Dynamic Pro. Disse nye elektrisk drevne systemer overgår de eksisterende i funktionalitet og komfort. Er det dyrt? Nej! Mange års erfaring kombineret med den avancerede teknologiske udvikling sikrer ikke kun det bedste i funktionalitet, men også et højst konkurrencedygtigt prisniveau.

Ny generation af elektriske systemer
Bruynzeel introducerer en ny generation af elektriske reoler til arkiv og kontor: Læs mere om Mobile kontorreoler:

  • Compactus® Dynamic XT
  • Compactus® Dynamic Pro XT

Læs mere om Mobile arkivreoler:

  • Compactus® Dynamic XTR
  • Compactus® Dynamic Pro XTR
  • Compactus® Double Decker XTR

Læs mere om Museumssystemer:

  • Compactus® ArteStore: mobile udtræksrammer til maleri
  • Compactus® ArteStore: mobile reoler

Sikkerheden først
Den nye Compactus® Dynamic serie tilbyder som standard to sikkerhedsniveauer: overvågning af motorstrømmen (Motor Current Monitoring System) og passiv sikkerhedssystem. Tilvælger du fotoceller eller bevægelsessensorer opgraderer du sikkerheden yderligere. Som et af de første systemer med mobile reoler har Bruynzeel’s Compactus® Dynamic og Dynamic Pro opnået den verdensomspændende certificering IEC 60950. Samt EN 15095 certificering. Med disse certifikater er sikkerheden ved vore elektriske systemer fuldt garanteret. Dette er vort primære fokus.

Rustet til fremtiden
Dynamic Pro styringen rummer en intelligent 3,5″ LCD touch skærm, der er yderst brugervenlig og fremtidssikret. Integration med filstyrings software, avanceret adgangskontrol, en programmerbar “standardgang”, netværkstilslutning og tidskontrolleret natstilling er funktioner der virkelig bidrager positivt til virksomhedens effektivitet og arbejdsmiljø.