Bruynzeel Storage Systems udstiller på Exponatec, den internationale fagmesse for museer i Köln, d. 20.-22. november 2013. Takket være sin beliggenhed i hjertet af Europa, er Köln blevet et veletableret mødested for museumsbranchen. Med sit friske og innovative koncept, fokuserer den internationale messe på bevaring og kulturarv med fokus på nutid og fremtid. I løbet af 2013 beviser Exponatec igen at denne pulserende platform fuld af inspiration er et besøg værd.

Bruynzeel udstiller sit koncept med skræddersyede opbevaringsløsninger til museer af høj kvalitet. Der findes en række forskellige muligheder for opbevaring af værdifulde samlinger af forskellig art. Opbevaring af meget gamle eller på anden vis skøbelige genstande stiller høje krav til klimaet i rummet og der hjælper vi gerne med en løsning som passer jer. Læs mere om hvad Bruynzeel kan tilbyde museer:

  • Vibrationsdæmpeende opbevaring
  • Emmisionsfri opbevaring
  • Klimatiseret opbevaring
  • Opbevaring af kunst og malerier
  • Opbevaring af mindre museumsobjekter
  • Opbevaring af pladskrævende museumsobjekter

Bruynzeel fokuserer på kundetilfredshed uanset hvilken type af objekter som skal opbevares. Kunst, gobeliner, keramik, møbler, instrumenter, smykker, tøj eller planter. I samarbejde med dig vil vi gennemgå hvilken type af objekter som skal opbevares, matche dem med de krav der stilles, rådgive og sammen finde frem til den perfekte løsning for dit museum. Med Bruynzeel vælger du restaurering, restaurering af kulturarven. Vil I vide mere om de løsninger Bruynzeel kan tilbyde? Besøg os på Exponatec, Neuss D-88/E-89, Frauenfeld D-88/E-89