Vi holder øje med de nyeste farvetrends og har udviklet en ny farvekollektion. Vi bad nøje udvalgte designere og stylister om at hjælpe os med deres synspunkter på de kommende trends. Farver opfattes forskelligt afhængigt af, hvor i verden man befinder sig. For at skabe forskellige udtryk og give mulighed for fleksibilitet har vi flyttet grænser. Vores nye farvekollektioner strækker sig fra stilrene og diskrete til mere vovede og trendy farvevalg. De er grænseoverskridende og hjælper dig med at udtrykke dig på den måde, du vil.

Neutrale farver
Hvid, beige og sort er fortsat de mest populære farver på grund af deres neutrale og tidløse udtryk. Til et moderne og industrielt look er disse farver et godt valg i kombination med stålfinish. Til et blødere udtryk kan man kombinere farverne med vores glasfinish eller MDF-plade.

Jordfarver
Varme gråtoner og jordnuancer giver et blødt og neutralt udtryk. Farverne kan leveres i kombination med MDF og stål. “Granite” og “Stonegray” fås som tilvalg ved glasudførelse.

Pastelfarver
Blandede pastelfarver giver et blødt udtryk. I ståludførelse giver de et let, industrielt anstrøg. Glasfinish fås som tilvalg i “Pastell Violet”, som giver en blød og smuk udstråling i rummet.

Lyse basisfarve
Lyse basisfarver med en stræk karakter bliver til livlige accenter. Vælg disse farver i kombination med stålfinish for at skabe den atmosfære, de fortjener. “Turquoise Green” fås som tilvalg i kombination med den stilrene glasfinish.

Fronter med træfornemmelse
Fronter i blandede farver med træfornemmelse. I melaminated chipboard til et både moderne og klassisk design.

Trælaminat
Overfladen har knaster og revner, som giver trædesignet en rustik, naturlig og harmonisk struktur. Fås som tilvalg til de monoforme fronter.