Til trods for stigende digitalisering skal mange typer dokumenter stadig gemmes i et arkiv. Genstande af historisk værdi og juridiske dokumenter skal ofte opbevares i deres oprindelige form. Nogle organisationer opretholder fysiske arkiver pga. let og hurtig adgang til arkivalierne. Virksomheder er i stigende grad afhængige af arkivreoler til at muliggøre en effektiv opbevaring af aktiver. Dette maksimerer lagerkapaciteten på en given plads, giver sikker og kompakt opbevaring samt sikrer omkostningsbesparelser.

SÅDAN INDRETTES EFFEKTIVE ARKIVER

Fastholdelse af tilgængelighed og maksimering af lagerkapacitet går hånd i hånd, når du indretter et arkiv. Ved at vælge smarte arkivreoler kan hver kubikcentimeter i et arkivrum udnyttes optimalt og effektivt, og alle dokumenter forblive lige ved hånden. Konsulenter fra Bruynzeel Storage Systems hjælper dig med at maksimere udnyttelsen af den tilgængelige plads. Vores skræddersyede løsninger kan tage højde for døråbninger, lav lofthøjde, rør eller andre forhindringer.

STATIONÆRE ARKIVREOLER (FASTE REOLER)

Stationære arkivreoler er et godt valg til et arkiv, der regelmæssigt bruges af mange forskellige mennesker. Arkivmaterialet er let tilgængeligt for alle brugere via permanente gange, så der undgås flaskehals-problemer i arkivrummet. Bruynzeel’s stålreoler fås i forskellige længder, højder og dybder. Denne fleksibilitet har følgende fordele:

Det er let at bygge rundt om forhindringer som f.eks. døre og ventilationskanaler for optimal udnyttelse af pladsen i rummet Systemet er modulopbygget, hvilket gør det nemt at udvide eller tilpasse efter behov Hyldernes dimensioner kan tilpasses de varer, der opbevares i arkivet, så der undgås halvtomme hylder.

Kontakt Bruynzeel Storage Systems

SPAR PLADS MED MOBILE ARKIVREOLER

Mobile arkivsystemer gir en rekke fordeler i forhold til faste arkivhyller. Faste hyller krever f.eks. at det er gangplass mellom radene for at folk skal få tilgang til hyller og skuffer. Mobile arkivssystem bruker den tilgjengelige plassen mest mulig effektivt ved å bruke kun én midtgang, noe som nesten dobler kapasiteten til arkivet. Mobile arkivskap kan flyttes enkeltvis eller gruppevis der det er nødvendig. Systemet kan tilpasses med ekstra brede midtganger tilpasset rullestolbrukere uten tap av lagringskapasitet.

DOUBLE DECKER – ARKIVREOLER I TO ETAGER

Hvis gulvpladsen er knap, men der er tilstrækkelig lofthøjde i et arkiv, kan der installeres et ‘dobbeltdækker to-etagers’ system. Et sådant system øger lagerkapaciteten på et givet areal med 400 procent sammenlignet med traditionelle stationære reoler. ‘Dobbeltdækkeren’ består af to etager med nedre og øvre reoler i en enhed, som flytter sammen i tandem. Det øverste lag er ikke bærende, og man undgår derfor store og dyre ændringer i bygningens konstruktion.

OVERSIGT OVER FORSKELLIGE ARKIVERINGSTYPER

Valget af arkivreoler afhænger af den tilgængelige plads, størrelsen af de varer, der skal opbevares og antallet af mennesker, der skal have adgang til arkivet. Kortfilmen her viser konsekvenserne ved brug af hhv. stationære arkivreoler, mobile arkivreoler og dobbeltdækker reolsystemet.

ARKIVOPBEVARING AF HISTORISKE ARKIVALIER

Der er særlige krav til arkivering af historiske dokumenter. Ventilationskanaler og filtre sikrer et optimalt klima for at beskytte mod støv, snavs og mug. Ikke kun selve arkivrummet, men også arkivreoler kan tilpasses for optimalt opbevaring af en historisk arkivsamling.

ARKIVET AF KATRINE MADSBJERG

SAMMEN FINDER VI NYE IDÉER OG LØSNINGER

Vi tror på samarbejde, og arbejder derfor tæt sammen med indretningsarkitekter, kontor innovatorer og vores kunder, som f.eks. Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s og Siemens. Rullereoler til kontor -“Spacefulness” – er lig med intelligente og pladsbesparende løsninger til det moderne kontor. Vi tilbyder multifunktionalitet og fleksibilitet, der er perfekt tilpasset til dine ønsker og behov.

Valget af Bruynzeel er din garanti for kvalitet og bæredygtighed. Bruynzeel fabrikkerne er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?